PRAODAG 1

Tja... Praoade första dagen idag.. Först när jag kom dit vid ungefär 10 i 11 så va de väldigt stressigt för dem skulle ställa fram lunchen och sånt som börjar vid 11, så fick typ rast direkt XDDD Men sen fick jag vika pizza katonger, hacka champinjoner, göra pannkakor osv. De va faktiskt rätt så kul tillslut :) Imon börjar jag vid 9 och slutar vid 2-3.. Skriver mer om den dagen imorgon. Puss:* 
 
*NO BILD TYVÄRR* 

Skype med Mali:*


Vet inte riktigt....

Tjaaaa!!
Sitter och kollar på massa bloggar och typ chillar... Väntar på att Malii ska komma hem från gruppen så hon o jag kan skypa... Har typ funderat på vad jag ska göra på bloggen hela dagen så de får bli att jag bara skriver om dagen osv nu. Kanske kommer något tips eller något senare!:D 
 
Ska snart ner och träna lite.. Brukar träna ibland när jag får lust och sånt sen ska jag typ spela en liten stund! ^^ Om någon har Ps3 online så adda '' Gamerflickahhh '' där!! Spelar oftast Bo och Gta V men händer att jag spelar annat oxåå!! 
Men jag vet inte riktigt vad de finns mer och skriva... Har prao nästa vecka och börjar inte förrens tisdag.. Ska praoa på en pizzeria (stavning)... DE VA INTE JAG SOM VALDE..... Men kommer nog lägga upp typ såndär '' Prao dag 1 '' osv osv. 
 
Tänkte dra nu iaf. Hare gyttans!<3
 
 
*ingen bild för hittade ingen idag* 

FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK!!!

Tjaaa. Följ mig på facebook så får du en kaka :3 
 
https://www.facebook.com/maria.olsson.792197?fref=ts

Svar på Frågestunden.

Svarar nu på frågestunden på bloggen:) Hoppas du gillar den... ^^


Helt galet....

Asså det är helt sjukt hur mycket frågor jag fick igår så snabbt :o Jag trodde jag typ skulle få 3 frågor sammanlagt och jag fick typ 30frågor igår!! Är sjukt glad för det ska ni veta<3 Dela gärna och sprid min blogg, tack på förhand! 
 
Sitter ialla fall just nu och snackar med syrran på skype för har typ fett tråkigt. Vi ska försöka slå rekord i att snacka längst osv. Dett kommer bli awesome, vårt rekord just nu är 6timmar o snacka i sträck och just nu har vi bara snackat i cirka 47 minuter! :) Vi kommer helt klart slå rekordet fast när vi gjort de så är klockan typ 2på natten eller ngt XD Vi kanske ska ha skype uppe även när vi sover så då kommer de bli en jävla massa timmar... AWESOME!! Men nu tänkte jag snacka vidare med henne och vara lite social osv. Hare gött allihop och glöm inte o sprida nu :* 
 
 
 

FRÅGESTUND!!!

Dags för frågestund allihopa, ni kan fråga hur konstiga frågor som helst och jag lovar o svara ärligt på alla frågor. För jobbiga frågor tas bort. 
Dela, kommentera frågor och spriiiidd!!!!
Tack på förhand! 
 


Skrev inte igår...

Nemen hejjj!! :) 
Skrev inte igår för jag hade mkt och göra sen snackade jag med mina bögar och sånt ^^ Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt... Kanske ngt tips eller så... Kanske blir lång tråkigt med bara massa tips också sen.. Gör ju typ bara saker nu för tiden.. Skriver ju aldrig vad jag gör eller nånting längre! Men ska heller inte göra de för ofta för de blir med tråkigt... Vi får se vad de blir helt enkelt.. Återstår ju och se till kvällen, eller hur? :) 
 


~Bild Beskrivningar~

Bild beskrivningar menas med att jag ska lägga upp några bilder och förklara vad jag ser i dem. Te.x så kan man se kärlek, sorg eller lycka i dem! Ni förstår nog vad jag menar. Detta är första gången jag gör detta men ska försöka göra det ganska ofta, typ 1-2 gånger i veckan eller något. Jag kommer ta bilder från te.x tumblr och sånt, beskrivningar blir kanske inte så långa men aa... :) 

BILD 1: 
 I denna bilden ser jag tre tjejer som lever livet helt enkelt. Jag ser en väldigt stor lycka och vänskaplig kärlek som aldrig tar slut.
 
BILD 2: 
 I denna bilden ser jag en gammal vacker kärlek, kanske hållit i flertals år och denna kärlek kommer nog vara tills dem vilar på deras sista visa, en lycka så stor som deras! 
 
BILD 3: 
 Jag ser faktiskt lycka i denna bilden, klart vatten som dunstar mot stranden... Skum i vatten som följer vågorna upp på stranden.. En solnedgång, väldigt vacker! 
 
 
 
 
~Detta va alla bilder för idag men nästa gång ska jag försöka med lite fler bilder och längre beskrivningar... Hoppas ni blev nöjda!~



Så får du fler bloggbesökare - 7tips på proffsiga inlägg!!

Det mest grundläggande knepet för att få fler bloggbesökare till din blogg är egentligen självklart – skriv riktigt bra bloggposter med innehåll som intresserar många. På så sätt kommer folk som uppskattar dina grymma inlägg ge dig länkar från sina egna bloggar och sprida dina posterna på sociala nätverk. Som en följd av detta får dina proffsiga inlägg också en bra position i sökmotorerna.
 

Skriv om det som intresserar dig!

Ett tips som är standard i sådana här sammanhang är att skriva inlägg om det du själv tycker är kul och intressant. Att till exempel starta en blogg med syftet att tjäna pengar om något alldagligt ämne, säg försäkringar, som du innerst inne inte bryr dig om, är dömt att misslyckas.

Skriv i stället om något som väcker ditt eget intresse. Då blir det lätt att hitta nytt material, samtidigt som dina bloggbesökare också kommer märka att du brinner för ämnet.

Lös andras problem!fler-bloggbesökare

En bra sak att tänka på innan du publicerar ett inlägg som är tänkt att ge dig mycket besök är att fråga dig själv om dina läsare lär sig något av att läsa texten. Om en läsare känner att han fått ut något av din bloggpost är chansen nämligen stor att han tipsar sina polare om den på exempelvis Twitter, och vips får du fler bloggbesökare. 

Självklart kan du ibland skriva poster med lite mindre läsvärde som exempelvis en nyhet – omväxling behövs också. Men tänk på att då och då försöka skriva ett kanoninlägg för att hålla kvar dina läsare.

 

7 tips för proffsiga inlägg – och fler bloggbesökare

  1. Fundera ut ett aktuellt/intressant ämne
  2. Sätt en spännande rubrik
  3. Gör texten lättläst (styckeindelning, underrubriker)
  4. Infoga passande bilder, alternativt videos
  5. Tänk en smula på sökmotoroptimering
  6. Korrekturläs texten och redigera stavfel
  7. Sprid inlägget (Facebook, Twitter, Pusha)

 

 
 

 


Snackar med Malii:*

Sitter och snackar med Maliii, Saknar henne sjukt mycket :') Jag får inte spela för henne medans hon o jag camar... Inte kul:( Hahahahah men nu ska jag snacka vidare med henne, ska ge er ett fint godnatt sen:* Pusspuss!<3 





Sitter i bilen...

Sitter i min ensamhet i bilen och chillar, medans dem håller på o lastar på vår nya jacuzzi (stav).. Fatta om jag kommer bada mycke eller!!?!? Men nu ska jag spela hayday, så hare gött alla muffins <33
 
 
 
 


Påväg till Växjö!!!:D




Har vet tråkigt, live with it....

 
 
 

Gårdagen....

Tänkte berätta lite om gårdagen. Va med Daria, och några till på fritids gården, de va skit kul fast skrattade typ om allt så vet inte vad som hände med mig xD kom hem vid typ 10 och chillade lite hos Daria sen så gick jag hem och de va svin kallt.... När jag kom hem så bestämde jag mig för o spela hela kvällen och sova på soffan sen och nu ligger jag här och har precis spelat GTA V och ska spela Black Ops nu!!! Godmorgon förresten..... XD 





Lika eller hur?xD

Chillin' in tha soffa!:D

Sitter i soffan och kollar när Daria dansar DanceHall och ska lära mig:D Jag har lärt mig och wina, its fuckin awesome!!! Kanske kommer en video när jag gör de ngn gång:D 


Spelar Black Ops!!!:D





Vilka ljud är farliga för våra öron? (Bara så ni vet)

Våra öron har olik
känsel. En del klarar faktiskt mycket starkare ljud och en knappt något alls.
Problemet är bara att vi inte förstår de förens de är försent. Det är därför
mycket viktigt att veta vilka ljudnivåer som är skadliga för våra öron och vad
man då ska göra åt de. De är risk för hörselskada vid en timme vid ungefär 89dB
och vi klarar ungefär 80dB under åtta timmars tid.
 
 
( Så ni vet så skrev jag detta för jag håller på med en uppgift i skolan som handlar om detta området)

Men nu vet ni ju detta, inte för att de va intressant eller nåt men aja :P Skriver bättre saker sen;*
Kan ju berätta att jag ska träffa Tim idag efter plugget, LÄNGTAR!! <333
 
 

De va ett tag sen!!!!

Nemen hej, tänkte skita i min lilla paus nu tror jag!? Vet inte, vill blogga... Varje dag jag gått in på mobilen så har jag tryckt upp detta, en ren vana och nu ska jag börja igen. Men som ni vet, vardagar kam bli dåligt med uppdatering men helger o lov kommer de bli mycket bättre inlägg och sånt. Kommer Skriva mycket tips och sånt på helger och de kan hända att de kommer på vardagar men vi får se. Pallar nog inte skriva exakt varje dag men ska försöka de jag kan sen hur bra de blir får vi se!!! Alla mina läsare har säkert försvunnit in i ngn annan blogg så får skaffa nya :'(<3