5 tips på serier och filmer.

1. GREY'S ANATOMY:
Grey's Anatomy kretsar kring Dr. Meredith Grey (spelad avEllen Pompeo), en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på det fiktiva sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. Tittarna får följa Merediths och de andra AT-läkarnas liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb, stress, brist på tacksamhet, tid och sömn. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken men många relationer uppstår på jobbet, vilket kanske inte är det bästa.
 
 
2. THE LAST SONG: 
Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon arg och fjärmar sig från sina föräldrar. Ronnies far, en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i badorten, helt uppslukad av att skapa ett verk för en lokal kyrkoförsamling. Filmen är baserad på en roman av Nicholas Sparks.

3. DEAR JOHN: 
Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.

4. ITS COMPLICATED:
Jane är en ensamstående mor med barnen nyligen utflugna ur boet. Hon driver ett framgångsrikt café men slits känslomässigt mellan hennes ytterst övertygande exmake Jake och hennes nya vän, arkitekten Adam.

5. GOSSIP GIRL:
Vill du höra en hemlighet? En riktigt smaskig hemlighet? Allt du behöver göra är att logga in på Manhattans oförtröttliga bloggare Gossip Girl. Hon håller reda på stadens alla överklasstonåringar och deras äventyr - allt ifrån provresultat till de mest lyxiga, dekadenta fester. Hon känner också till alla de senaste nyheterna om Serenas och Blairs explosiva vänskapsförhållande, Dans och Serenas nystartade romans, Nates och Blairs sagolika förhållande (eller hur var det nu med den saken?), Chucks eskapader och Jennys inträde bland jetsetarna - inte så lite att hålla reda på med andra ord! Den första säsongen av "Gossip Girl" myllrar av vänskapsförhållanden, komplicerade romanser och fiendeskap. „ven de mörkaste hemligheter blir snart obarmhärtigt avslöjade. Och du vet att du inte kan undvika att dras in i härvan.

 
 
 
Detta är mina absoluta favoriter när jag kollar på film och serier... Jag kollar ju på mycket deckare och sånt nu med fast jag vill inte räkna upp alla dem. Hoppas ni gillar när jag lägger upp tips osv. :) 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback